Ervaringen

Beste Pieter en Carry, Helaas vandaag is onze laatste dag alweer. De twee weken in jullie fantastische huis zijn voorbij gevlogen. Wij hebben genoten van alles wat jullie casa biedt: ruimte, comfort, luxe, uitzicht, gezelligheid en ontspanning. En een prachtige pool/ terrassen! De pizza oven is een feest, we hadden gist uit nl. meegenomen en de rest was hier goed beschikbaar. Wij gaan waarschijnlijk jullie herinnering in als de familie die de pizza-bezem heeft verbrand. Het was wel wat warm voor veel trips. maar er was voldoende te doen en afkoelen in het zwembad was fijn. Dank voor alles ( fam E. van B. augustus 2022)

Beste familie van Delden, Wat een heerlijk huis met pracht zwembad. Genoten van de omgeving en leuke restaurants. De 3 weken zijn omgevlogen! (fam G. juli 2022)

Lieve familie, We hebben een top vakantie gehad in een fantastisch huis!!!! (fam B. augustus 2021)

Heerlijk huis, heerlijk genoten. We komen graag nog eens terug. ( fam S. juli 2021)

Via Frankrijk kwamen we aan in jullie prachtige casa. Alleen de oprit geeft al een gevoel van uitstraling. Jullie huis heeft zoveel ruimte, we liepen elkaar totaal niet voor de voeten. Met name het voetbalveld en het grote zwembad was voor de kinderen genieten. Ze waren hier niet weg te slaan. Zeker een reden om terug te komen. Veel gezellige en goedkope restaurantjes. Fijn dat er golfclubs waren. In het huis ontbreekt niets. Wij hebben ons echt thuis gevoeld en vinden het jammer weer te moeten gaan. ( fam T. juli 2021)

We hebben een heerlijke week gehad en genoten van jullie fijne casa. Het was hier perfect. Heerlijk gezeten op alle zon en schaduwplekken. Vaak ’n plons in het zwembad, ook ’s morgens vroeg en dan verder veel ping-pongen. Na een vergeefse jacht op gist hebben we bloem met gist erin gevonden en de pizza oven werkte perfect. Parc Naturel del Montgo is echt een aanrader. We zouden graag nog een keer terugkeren ( fam de J. mei 2021)

Met z’n vijven ( 3 generaties) twee weken zomer gehad. Het was heerlijk! Deze casa heeft absoluut bijgedragen aan een totaal ontspannen vakantiegevoel met veel privacy. Wij misten niets: Alles is aanwezig. En meer dan dat. De jongste gast ( 8 jaar) wilde niet meer van het huis weg. Logisch met een privé voetbalveld, voetbalspel en tafeltennistafel. Top!!! (fam R. zomer 2019)

We hebben een heerlijke vakantie gehad in jullie huis . Wat een kanjer van een huis. En zoveel privacy. het huis klopt. Alle horren doen het , parasols heerlijk, stoelen verrukkelijk zit gemak en heerlijke buitenbedden (ook breed) met dikke matrassen. Breed terras, brede oprijlaan  je kan dus je auto keren. In huis een lekkere bank, Ned TV, keuken met alles erin, fijn terras naast huis met ook hier lekkere stoelen. Ik zou nog een zonne/windscherm maken voor de kleine opening . Ontbijten aan de buitentafel is een feest met opkomende zon, zwembad schoon (gemaakt) en Louise die alles heel vertrouwd uitlegt. Jullie hebben er echt werk van gemaakt. DS (25 mei – 2 juni 2019).

Dank voor de leuke kaart en de inhoud van de koelkast. Dat was een verrassing. Wat een mooi huis en wat hebben wij genoten!Van alle gemakken voorzien, alles was inderdaad perfect. De ene dag bleven we bij het zwembad, de andere dag genoten we van de mooie uitzichten en de verschillende restaurantjes. Ik heb 4 boeken uitgelezen, iets waar je anders niet aan toe komt.In het zwembad heb ik heerlijk gezwommen, en we genoten van de zon. Af en toe wat wolken of een regenbuitje, geen probleem. De vertrekdag regende het de hele dag, dus weggaan ging ons wat makkelijker af. Nogmaals dank voor de gastvrijheid, we wensen jullie nog vele mooie vakantiedagen en vrije tijd toe in dit paleisje en dat mooie uitzicht.Hartelijke groet, P en A (13 mei-24 mei 2019)

We hebben ons uitstekend vermaakt en genoten van het huis, de prachtige omgeving , baaien en stranden mn Granadella. Hartelijke groet en wellicht tot volgend jaar. B en A ( 14 -23 april 2019)

Villablancajavea heeft ruimschoots aan alle verwachtingen voldaan. De ruimte van het hele terrein en de compleetheid van het huis waren voor ons echt verrassend. We hebben vaker vakantiehuizen geboekt, maar dit was de eerste keer dat alles helemaal klopte. Dank jullie wel en tot de volgende keer! B (zomer 2018)